Pel que fa a noves incorporacions de famílies, qualsevol família que vulgui formar part de Lo Manaix ho haurà de fer enviant un correu electrònic a lomanaix@escoltesiguies.cat. No obstant, depenent de l’any i dels esforços de l’equip de caps, les inscripcions formaran part d’una llista d’espera. A principis del curs, les primeres setmanes de setembre, es podrà confirmar si la família ha estat acceptada per formar part del cau. Les quotes d’inscripcions o de les sortides també les podreu demanar enviant un email a l’adreça electrònica abans esmentada.

Respecte la inscripció del curs per a famílies ja inscrites, caldrà presentar físicament a l’ASSEMFA la fitxa d’inscripció anual, la fitxa de salut, i l’autorització dels drets d’imatge. Tota aquesta informació serà facilitada, via correu electrònic, a totes les famílies inscrites al cau. Haurà de ser lliurada presencialment el més aviat possible als secretaris de branca o al secretari d’agrupament.

Respecte a la incorporació de nous caps, si algun jove d’entre 18 i 25 vol formar part de l’AEiG Lo Manaix com a cap (monitor del lleure educatiu) també ens pot fer arribar el seu nom i un telèfon de contacte a través de l’enviament d’un correu electrònic a lomanaix@escoltesiguies.cat.