L’Agrupament Escolta i Guia Lo Manaix ha celebrat avui diumenge dia 3 d’octubre l’Assemblea de Pares i Mares. Amb aquesta cita anual es dóna el tret de sortida al curs 2010/11. Al llarg de la reunió s’han presentat, entre altres coses, els objectius generals de l’Agrupament, els especìfics de cada branca i el nou Equip de Caps per a aquest curs que tot just comença avui. A més a més, la trobada també ha servit per fer un intercanvi d’experiències i de visions entre els pares i les mares i l’Equip de Caps. La propera cita és el cap de setmana 16 i 17 d’octubre de 2010 amb la Festa del Pas.

Comparteix
 • Facebook
 • Twitter
 • LaTafanera
 • Live
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Technorati
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • PDF
 • Print
Categories: Web vella

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *