Tens ganes de lluir fulard? No saps què és? Però potser sí que has sentit que els teus amics, veïns o familiars van de campaments, fan excursions i tenen el cap ple de projectes. Doncs això és el que significa fulard, i encara moltes més coses que només es poden descobrir si les vius com un dels protagonistes. Si has arribat fins aquí, és que estàs fet pel cau i per portar fulard. Només et falta una cosa, l’últim pas: apuntar-t’hi! Vine i crida amb nosaltres ben fort #SomLoManaix, #SomdeCau. Apunta’t a l’aventura de canviar el món, no t’ho pensis més perquè ara ho tens tot a punt, a un sol clic. Tenim obertes les preinscripcions per al curs 2016/17 i enguany ens hem avançat a l’agost per fer-ho.

Des d’avui mateix, 18 d’agost, i fins al dia 16 de setembre obrim el període de preinscripcions per a infants, adolescents i joves que tinguin entre 6 i 18 anys i que no estiguessin inscrits a l’Agrupament el curs passat (2015/16). La preinscripció NOMÉS és per a nous membres.

Per tal de formalitzar la preinscripció, cal que ompliu el formulari de sota. Tots els camps són obligatoris i, un cop enviat correctament, hauríeu de rebre al correu electrònic que ens hàgiu facilitat un missatge que us servirà com a comprovant de la preinscripció amb totes les dades facilitades.

A més a més, cal que tingueu en compte que, a mesura que ens arribin les sol·licituds, ens posarem en contacte amb vosaltres perquè pugueu formalitzar la inscripció. En cas que no puguem atendre tota la demanda generada, com sempre, s’atendran les peticions per ordre de preinscripció i les que no poguéssim resoldre positivament passarien automàticament a formar part de la nostra llista d’espera. Per això és important que feu la preinscripció com més aviat millor. Volem que tu també puguis cridar amb convicció: #SomLoManaix. Esperaràs que t’ho expliquin o ho viuràs en primera persona?

Campanya de preinscripició per a nois i noies nous.

Comparteix
 • Facebook
 • Twitter
 • LaTafanera
 • Live
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Technorati
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • PDF
 • Print
Categories: Web vella

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *