Campanya de preinscripició per a nois i noies nous.

Atenció, atenció! El cau torna a obrir les portes. Ben aviat, tindrem definit tot el projecte per a aquest curs que comença, però també necessitem saber quants serem. Segur que tens amics, familiars o veïns que sempre diuen #JoSócdeCau i fan excursions i van de campaments… I sabem que tu també vols ser un protagonista més d’aquesta aventura. De fet, tenim la missió de deixar el món millor de com l’hem trobat i, per tant, hem de ser molts més com tu, que diguin amb nosaltres #JoSócdeCau.

Des d’avui mateix, 1 de setembre, i fins al dia 30 obrim el període de preinscripcions per a infants, adolescents i joves que tinguin entre 6 i 18 anys i que no estiguessin inscrits a l’Agrupament el curs passat (2014/15). La preinscripció NOMÉS és per a nous membres.

Per tal de formalitzar la preinscripció, cal que ompliu el formulari de sota. Tots els camps són obligatoris i, un cop enviat correctament, hauríeu de rebre al correu electrònic que ens hàgiu facilitat un missatge que us servirà com a comprovant de la preinscripció amb totes les dades facilitades.

A més a més, cal que tingueu en compte que, a mesura que ens arribin les sol·licituds, ens posarem en contacte amb vosaltres perquè pugueu formalitzar la inscripció. En cas que no puguem atendre tota la demanda generada, com sempre, s’atendran les peticions per ordre de preinscripció i les que no poguéssim resoldre positivament passarien automàticament a formar part de la nostra llista d’espera. Per això és important que feu la preinscripció com més aviat millor. Volem que tu també puguis dir amb convicció: #JoSócdeCau. T’hi apuntes?

Comparteix
 • Facebook
 • Twitter
 • LaTafanera
 • Live
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Technorati
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • PDF
 • Print
Categories: Web vella

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *