1718 Campaments

Encara no portes fulard? Saps que ens espera un curs ple de sorpreses, de reptes i d’il·lusions? Els teus amics, veïns o familiars van de campaments i fan excursions mentre tu et quedes a casa? és? Ara tens l’oportunitat de canviar el món i de fer-ho amb els altres. No esperis més temps, ara és el teu moment. Vine i forma part del nostre cau, sigues el protagonista que necessita el nostre planeta per protegir-lo i tindre’n cura. Si ho vols, pots portar fulard i descobrir-ho per tu mateix. Perquè una cosa és que t’ho expliquin i l’altra viure-ho en primera persona. Un clic i un món nou se t’obrirà davant teu! I és que tenim la millor notícia del setembre: ja hem obert les preinscripcions per al curs 2017/18.

Des d’avui mateix, 3 de setembre, i fins al dia 21 de setembre obrim el període de preinscripcions per a infants, adolescents i joves que tinguin entre 6 i 18 anys i que no estiguessin inscrits a l’Agrupament el curs passat (2016/17). La preinscripció NOMÉS és per a nous membres.

Per tal de formalitzar la preinscripció, cal que empleneu el formulari de sota. Tots els camps són obligatoris. A més a més, cal que tingueu en compte que, a mesura que ens arribin les sol·licituds, ens posarem en contacte amb vosaltres perquè pugueu formalitzar la inscripció. En cas que no puguem atendre tota la demanda generada, com sempre, s’atendran les peticions per ordre de preinscripció i les que no poguéssim resoldre positivament passarien automàticament a formar part de la nostra llista d’espera. Per això és important que feu la preinscripció com més aviat millor. Aviat podràs unir-te al nostre crit: #SomLoManaix #SomDeCau.

 

Comparteix
 • Facebook
 • Twitter
 • LaTafanera
 • Live
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Technorati
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • PDF
 • Print
Categories: Web vella

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *