L’Agrupament Escolta i Guia Lo Manaix ha celebrat avui, diumenge 19 de desembre, la Sortida de Nadal a la casa de colònies El Xop de Lleida. Amb aquesta cita anual volem celebrar l’arribada del Nadal tots junts, tant nens i nenes com pares i mares, i desitjar-nos un any nou ple de felicitat i de projectes. Un molt bon moment per fer caliu d’Agrupament i compartir una jornada plena de somriures, sorpreses, pensament crític i creativitat.

Durant el matí, s’han fet diverses activitats, de les quals cal destacar-ne el primer LIPDUB de l’Agrupament, que només ha sigut possible amb la participació de tots els nens i nenes i pares i mares assistents. A més a més, la trobada ha finalitzat amb un dinar de germanor, que, tot i ser desembre, hem pogut fer a l’aire lliure gràcies al bon temps que ens ha acompanyat. Enguany, us volem felicitar el Nadal amb aquesta obra col·lectiva al ritme de la nadala «Quan somrius»; sens dubte, la banda sonora de la sortida.

Els caps també vam fer un lipdub

L’Equip de Caps ja va anar cap a la casa de colònies la tarda del dissabte, just després del cau, per preparar la sortida de l’endemà i l’acollida de les famílies assistents. I per posar en pràctica el que faríem tots junts unes hores després, vam decidir fer també el nostre lipdub al ritme de «Penjat» de La Pegatina. Us deixem amb la nostra particular felicitació del Nadal i els millors desitjos per al nou any:

I per Nadal… més cau!

L’agenda de l’Agrupament no s’atura aquest Nadal i ve farcida d’activitats. La primera acció la portarem a terme el dimarts dia 21 a les 17.30h, moment en què l’alcalde, sr. Àngel Ros, rebrà la Llum de la Pau al Saló de Plens de La Paeria. El dia 24, quan les campanes de la Parròquia de la Sagrada Família toquin la mitjanit, un any més celebrarem la Missa del Gall amb totes aquelles famílies que vulgueu compartir aquest moment amb nosaltres i la resta de veïns de Cappont. Finalment, el diumenge 2 de gener de 2011, serà el nostre dia al Cucalòcum, a l’espai de la Xarxa d’Entitats de Lleure. No us ho perdeu!

Bon Nadal i fins aviat!

Un tast fotogràfic de la Sortida de Nadal 2010:

Comparteix
 • Facebook
 • Twitter
 • LaTafanera
 • Live
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Technorati
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • PDF
 • Print
Categories: Web vella

5 comentaris

Laura · 21 desembre 2010 a les 22:13

alàà, ale, ali, alo? al·lucinant…
BON NADAL I FELIÇ ANY NOU A TOTHOM!!!!!

Vota: Thumb up 0 Thumb down 0

Miquel · 22 desembre 2010 a les 14:53

Eiiiiii! Quins lipdubs més súperbons! Els de la UVic no ens arriben ni a la sola de les xiruques. Amb una mica més de pràctica podríem tenir milions de visites al iutub.
Felicitats a tots i molt bones festes per tot-hom.

Vota: Thumb up 0 Thumb down 0

Miquel · 22 desembre 2010 a les 14:54

I la rumba dels caps, espectacular. Que be que us ho passeu!

Vota: Thumb up 0 Thumb down 0

Andratx · 23 desembre 2010 a les 5:31

Els dos lipdubs són molt i molt divertits!! I genials!! :)) Ara que ja tenim unes primeres experiències, se n’ha de fer un de gran de l’Agrupament amb participació de tothom. Deu ser que em deixo portar per les ganes d’haver-hi volgut ser i viure-ho amb tots vosaltres!

Vota: Thumb up 0 Thumb down 0

Mercè · 30 desembre 2010 a les 14:16

Les lipdups geniaaaals !
la dels caps boníííiííssima!!
Gràcies per fer-nos ho passar molt bé a nosaltres i als nostres fills.

Vota: Thumb up 0 Thumb down 0

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *