Un any més, hem pedalat plegats per acomiadar-nos fins a campaments. El passat diumenge 29 de maig més de 80 bicicletes conduïdes per potes tendres, llops i daines, ràngers i noies guies, pioners i caravel·les, pares i mares i caps, van arribar fins a Alcoletge i en van tornar tot superant el rècord de participació d’altres anys. A les 9.30h del matí sortíem puntuals des de l’entrada Parc Municipal de la Mitjana per recórrer bona part de la Partida de Grenyana i gaudir així d’un dels valors paisatgístics i patrimonials més importants de Lleida: la nostra horta. Precisament la redescoberta i la protecció del nostre entorn natural més immediat així com també l’aposta per una mobilitat més sostenible són els dos grans objectius a partir dels quals va nàixer la idea de tancar el curs amb aquesta pedalada que, com diu la cançó, cada any refem i cada any és més gran.

A quarts d’onze, sota un sol radiant, arribàvem sense incidents greus al poliesportiu d’Alcoletge. Allí vam poder fer jocs i recuperar forces ben arrecerats a l’ombra per emprendre poc després el camí de tornada cap a La Mitjana. Cap a quarts de dues de la tarda vam arribar al punt d’inici i, després de fer l’hora dels adéus, ens vam acomiadar fins a campaments. Recordeu que la reunió de pares i mares per a tots els nens i nenes inscrits formalment és el dia 2 de juliol a les 20.00h al cau.

Un final de curs de cap de setmana

No només la bicicletada va servir per tancar el curs fins a campaments. El dissabte 28, coincidint amb l’últim cau, els Pioners i les Caravel·les (P/C) de l’Agrupament van voler compartir amb la resta de branques els dos projectes audiovisuals amb què han estat treballant tot el curs: Els invisibles, un reportatge sobre la situació de les persones sense llar a la nostra ciutat, i Joc de claus, un curtmetratge de por. Durant l’estrena, que es va dur a terme durant la segona hora del cau, representants dels dos equips de P/C van explicar-nos quina havia sigut la motivació del projecte i com l’havien viscut a grans trets. La festa va acabar amb un bon berenar per a tothom, també preparat pels P/C. Aquí en teniu un parell de fotografies:

Comparteix
 • Facebook
 • Twitter
 • LaTafanera
 • Live
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Technorati
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • PDF
 • Print
Categories: Web vella

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *