Aquest cap de setmana passat, 26 i 27 de novembre, els Llops i Daines hem fet una descoberta de la nostra ciutat: Lleida. Vam començar dissabte fent una gimcana a la mitjana amb una sèrie de pistes per aprendre a orientar-nos a la natura. Com a bons prehistòrics que érem vam saber gaudir i compartir el tresor que, finalment, vam aconseguir!! I què bo!!

Amb la panxa plena, com que en aquella època no hi havia altre mitjà de transport que les nostres pròpies cames, vam aprofitar per tornar caminant cap al cau i de pasada, conèixer més la nostra ciutat. Abans de sopar, però, calia comprar alguna cosa calenta i vam anar nosaltres mateixos al supermercat a comprar-ho. Ben organitzats i amb la col·laboració de tothom, vam fer una molt bona compra! Un cop al cau i per fer entrar la gana, vam preparar el berenar que compartiríem l’endemà amb els pares i les mares: un pastís de xocolata boníssim! Després d’una sopa sopa calenta, ens vam instal·lar amb els sacs i els aïllants a la sala, i vam veure una pel·lícula ambientada a la nostra era. I, com no podia ser d’una altra manera, perquè fos una bona vetllada de cinema, hi va haver crispetes i tot!

Tot i el cansament, el diumenge ja vam començar a donar guerra des de ben d’hora i, després d’un bon esmorzar, vam pujar a la Seu Vella on vam viatjar a una altra època: l’edat mitjana. Vam conèixer una mica més els racons i secrets de la nostra catedral antiga i també vam fer una cerimònia per convertir-nos en cavallers. I després d’entrenar-nos com a tals amb tot de jocs i danses vam tornar cap al cau a dinar. A la tarda, vam preparar unes postals nadalenques i vam recollir-ho tot per deixar la sala neta com una patena!! Abans de marxar, però, i per acabar amb bon gust, vam berenar amb els pares i mares el nostre propi pastís!

L’aventura continuarà… però, de moment, havíem de tornar a casa per recuperar forces. Fins la setmana que ve.

Els vostres capitans, confiem molt amb vosaltres!!

Comparteix
 • Facebook
 • Twitter
 • LaTafanera
 • Live
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Technorati
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • PDF
 • Print
Categories: Web vella

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *