El cap de setmana del 19 i 20 de novembre els i les potes tendres ens vam transformar en científics a Artesa de Segre. El dissabte vam fer una descoberta del poble, vam pujar al  Castellot i, després de dinar, vam dedicar-nos a fer preguntes als habitants del poble per conéixer-lo. A la tarda vam anar a veure una exposició de ciència experimental on vam aprendre molt mentre ens divertíem fent un munt de proves nosaltres mateixos.

El diumenge ens vam llevar a primera hora del matí i, just abans d’esmorzar, ens vam desitjar un molt bon dia a tots plegats d’una manera molt afectuosa. L’aventura del cap de setmana encara va tindre més emocions: vam construir uns coets per fer-los enlairar i vam fer sortir volant un munt de taps. Ara ja sabem que amb una proveta a les mans res és impossible! Això sí, vam tornar a Lleida molt cansats, després d’un viatge amb autocar, però molt contents perquè ens ho vam passar d’allò més bé. Aquesta només ha sigut la primera de moltes sortides que farem la resta del curs. En volem més!!

(Mireu, mireu, què vam fer…)

Comparteix
 • Facebook
 • Twitter
 • LaTafanera
 • Live
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Technorati
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • PDF
 • Print
Categories: Web vella

1 comentari

Joana · 8 desembre 2011 a les 10:42

Hola,
Marina,Laura,Marc i Jordi aquestos dies mue pasat molt bé!
I el que més m’ha agradat han sigut els experiments.
GRACIES!
Joana

Vota: Thumb up 0 Thumb down 0

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *