A partir d’avui, dia 8 de setembre i fins a final de mes, obrim el període de preinscripcions per a infants, adolescents i joves que tinguin entre 6 i 18 anys i que no estiguessin inscrits a l’Agrupament el curs passat. La preinscripció NOMÉS és per a nous membres. Durant l’última setmana de setembre ens posarem en contacte amb vosaltres perquè pugueu formalitzar la inscripció i us citarem a una reunió informativa. Tingueu en compte que pot ser que no puguem atendre tota la demanda generada i, donat el cas, s’atendran les peticions per ordre de preinscripció, i les que no poguéssim resoldre positivament passarien automàticament a formar part de la nostra llista d’espera. Per això és important que feu la preinscripció quan més aviat millor. No us ho penseu més: AQUEST ANY, JO TAMBÉ ANIRÉ AL CAU!

*ATENCIÓ: S’ha tancat el formulari per evitar confusions*

Si l’heu emplenat abans del 18 de setembre de 2013 per al curs 2013/14, l’hem rebut correctament.

Per a noves inscripcions per al curs 2013/14, ja hi ha habilitat el nou formulari. Gràcies.

Preinscripcions curs 2013/14

Preinscripcions 2011/12

En el moment en què formalitzeu la preinscripció prement el botó “ENVIA”, accepteu, d’acord amb la Llei de Protecció de Dades, que les dades que ens faciliteu siguin tractades exclusivament per a comunicacions entre nosaltres i vosaltres. A més a més, també esteu d’acord en què quedin custodiades en una base de dades segura i protegida de l’Agrupament que serà eliminada en el termini màxim d’un any si no heu formalitzat la inscripció i no heu volgut formar part de la llista d’espera. Això suposaria que hauríeu de tornar a passar pel procés de preinscripció el curs vinent. Finalment, declareu que aquestes dades us pertanyen i que són autèntiques. En qualsevol moment, us podeu posar en contacte amb l’Agrupament per modificar o eliminar tota aquesta informació.

Comparteix
 • Facebook
 • Twitter
 • LaTafanera
 • Live
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Technorati
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • PDF
 • Print
Categories: Web vella

1 comentari

IRENE FERRER · 9 abril 2013 a les 16:40

Bona tarda,

Us envio aquest mail, sol·licitant informació per a poder incriure el curs 2013-14 les meves filles nascudes el 2003 i el 2005 al CAU. Quins son els dies de trobada? quina es la quota? Quines son les activitats?….. Moltes gràcies

Vota: Thumb up 0 Thumb down 0

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *