El pròxim dissabte 16 de març tindrà lloc la festa més esperada d’aquest curs: l’acte central de celebració del 10è aniversari del nostre Agrupament. Després de la celebració interna d’aquests primers 10 anys de vida, a la Sortida a la Neu del 23 i 24 de febrer, hem volgut fer coincidir la data de la nostra fundació amb una gran festa oberta a tothom.

Des de la tarda fins a la matinada. Però com anirà tot plegat?

La festa que hem preparat està destinada a tots els públics i s’hi ha previst activitats de tot tipus perquè tothom en pugui gaudir. La convocatòria d’inici és a les 16.30h a la porta de la parròquia Sagrada Família (c/ Dr. Trueta, s/n, a Cappont) des d’on sortirà una cercavila festiva amb els gegants, els capgrossos i els grallers del Col·lectiu Cultural Cappont, música, El Banyetes i altres sorpreses, i que recorrerà tot el barri de Cappont fins a La Glorieta dels Camps Elisis, zona en què tindran lloc totes les altres activitats.

Un cop allí, a partir de les 18.00h, hi haurà una xocolatada popular per a tots els participants i, just a continuació, començarà l’animació infantil de la mà de SAC Espectacles. Finalment, a partir de les 20.30h, un macroconcert a càrrec dels grups de les nostres terres The Folkies (folk de Balaguer), La cruz de mi vecino (rumba de Cervera), 75% Tano’s Mother (de Mollerussa) i STAKLAR (ska de Lleida) clourà l’acte passada la mitjanit.

No cal dir que durant tota la tarda hi haurà un servei de barra (amb begudes i entrepans) a preus populars que no només serviran per ajudar-nos a finançar el 10è aniversari sinó que part del benefici que aconseguim també serà destinat al projecte de cooperació internacional  que els nostres Truc II portaran a terme aquest estiu a Gàmbia.

Una mica d’història…

Va ser el 15 de març de l’any 2003, en la primera Sortida a la Neu que vam fer, que va nàixer l’Agrupament Escolta i Guia Lo Manaix amb un fulard i un logotip que el dotaven d’una identitat pròpia dintre del moviment que és Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i, evidentment, de l’escoltisme i el guiatge en general. Ho va fer després de tot un procés participatiu en què vam implicar tots els membres, des dels infants i joves fins als pares i les mares. Qui ens ho havia de dir que arribaríem fins aquí i que estaríem acompanyats de tanta gent!

Un dels nostres objectius fundacionals, que mai no hem perdut de vista, és la vocació de ciutat. Volíem i volem ser un agrupament de Lleida i per a Lleida. És per això que no tindria sentit celebrar aquests #10delomanaix sense obrir-nos a tota la ciutat, sense treballar en xarxa amb altres entitats que han volgut col·laborar amb nosaltres, no només per al dia 16 sinó també en els actes previs que ja hem fet.

Ajuda’ns a fer-ne difusió. Ens veiem dissabte!

Esdeveniment a Facebook: https://www.facebook.com/events/460074374064664/

…I ÉS QUE NOMÉS HI FALTES TU!!

Agraïments

Finalment, volem agrair amb una menció especial a totes les empreses, entitats i institucions que, a dia d’avui, ens han donat suport per poder organitzar aquest acte.

Institucions: Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Lleida i Diputació de Lleida

Empreses: Plusfresc, Copisteria Solé, GomeSounD, Pastisseria Dreams

Entitats: Col·lectiu Cultural Cappont, SomNit-Creu Roja Joventut

Comparteix
 • Facebook
 • Twitter
 • LaTafanera
 • Live
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Technorati
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • PDF
 • Print
Categories: Web vella

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *