El dissabte 25 de gener del 2014, els i les Potes Tendres de l’Agrupament, seguint amb el projecte de curs, vam fer una nova descoberta i vam rebre la visita de la Laia Solà, membre de la Protectora d’Animals d’ Artesa de Lleida. Ella va ser l’encarregada d’explicar-nos, a grans trets i de forma molt distesa, què era l’entitat i com treballaven.

Un cop conscienciats, almenys una mica, sobre què suposa l’abandonament d’animals i els efectes negatius que té,  els més menuts del cau li van plantejar totes les seues inquietuds i van compartir experiències sobre les seues mascotes. En acabar, com a entitat ecologista que també és la Protectora, la Laia ens va repartir calendaris i pins del Capità Enciam com a regal i obsequi.

Finalment, vam agrair-li la seua visita cantant-li un ban i, contents, vam marxar cap a casa. I de ben segur que, a partir d’ara, a estimarem més i millor als nostres peluts i menuts amiguets.

També podeu seguir l’actualitat de la Protectora a la seua pàgina del Facebook.

Comparteix
 • Facebook
 • Twitter
 • LaTafanera
 • Live
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Technorati
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • PDF
 • Print
Categories: Web vella

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *