L’equip d’extraterrestres de Potes Tendres de Lo Manaix van aterrar amb la seva nau espacial al campament base d’Escalarre per endinsar-se en totes les aventures que s’anirien trobant en els diferents planetes del sistema solar. Van començar per Mercuri, on es van trobar diversos reptes que van haver d’anar superant dia a dia, i així fins a arribar a la Terra, on es convertirien en humans i podrien explicar als terrestres què es el que hi ha en cada planeta de l’espai.

També van rebre notícies des de la Terra per mitjà de les quals el president els felicitava de la seva gran tasca. I no només això, sinó que ells mateixos també podien enviar missatges a la Terra sobre la seua missió. Una de les etapes més remarcables de viatge pel ciberespai va ser l’estada a Saturn, durant la qual van iniciar una ruta que els va portar a la Guingueta d’Àneu, on van poder gaudir de la natura del Pallars Sobirà, i l’endemà van poder arribar encara fins a Urà (Esterri d’Àneu) per acabar un altre cop al campament.

Durant tots aquests dies, a més a més de totes les activitats específiques de la branca, també van compartir molts moments tant amb Llops i Daines com amb Ràngers i Noies Guies, com per exemple la Guarrinkama, la nit de por i la Promesa, a més de les rutines diàries del campament. Va ser en aquests espais comuns en què es va poder veure clarament el sentiment d’Agrupament i, sobretot, el gran valor de la companyonia, que sorgeix quan el gran ajuda el petit.

Per a molts dels i les Potes Tendres, aquest va ser el seu primer campament i, per tant, van fer per primera vegada la Promesa. Al llarg de tota la tarda de l’últim dia, van tenir el seu espai per poder reflexionar sobre totes les experiències viscudes durant el curs i el campament, fet que els va permetre créixer personalment i convertir-se en humans per tal poder arribar finalment a la Terra!

Les estrelles encara brillen de satisfacció perquè els i les Potes Tendres van complir amb la missió i van arribar a la Terra molt contents del viatge i amb moltes ganes de tornar a anar de campaments l’any vinent! (I, si no, mireu, mireu!)

Comparteix
 • Facebook
 • Twitter
 • LaTafanera
 • Live
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Technorati
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • PDF
 • Print
Categories: Web vella

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *