Campanya de preinscripició per a nois i noies nous.

Un any més, després del descans de l’agost i amb record dels campaments força present, #TornemAlCau. I sabem que amb tu podem anar més lluny, ser més per deixar el món millor de com l’hem trobat.

Des d’avui mateix, 11 de setembre, i fins al dia 30 obrim el període de preinscripcions per a infants, adolescents i joves que tinguin entre 6 i 18 anys i que no estiguessin inscrits a l’Agrupament el curs passat (2013/14). La preinscripció NOMÉS és per a nous membres.

Per tal de formalitzar la preinscripció, cal que ompliu el formulari de sota. Tots els camps són obligatoris i, un cop enviat correctament, hauríeu de rebre al correu electrònic que ens hàgiu facilitat un missatge que us servirà com a comprovant de la preinscripció amb totes les dades facilitades.

A més a més, cal que tingueu en compte que, a mesura que ens arribin les sol·licituds, ens posarem en contacte amb vosaltres perquè pugueu formalitzar la inscripció. En cas que no puguem atendre tota la demanda generada, com sempre, s’atendran les peticions per ordre de preinscripció, i les que no poguéssim resoldre positivament passarien automàticament a formar part de la nostra llista d’espera. Per això és important que feu la preinscripció com més aviat millor. Nosaltres ho tenim clar, #TornemAlCau. I tu, t’hi apuntes?

[formulari tancat]

Comparteix
 • Facebook
 • Twitter
 • LaTafanera
 • Live
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Technorati
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • PDF
 • Print
Categories: Web vella

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *