T’han parlat d’una cosa anomenada campaments i vols saber què és? Has vist nois i noies en pel·lícules i sèries, al cine o a la tele, que van d’acampada a la muntanya? Te n’han parlat els amics? Si la resposta a totes aquestes preguntes és afirmativa, ets només a un clic d’aconseguir que aquest estiu sigui una aventura inoblidable. Ja hem obert les preinscripcions externes per als nostres campaments, és a dir, per a aquells que encara no sou membres del nostre agrupament. Els únics requisits són que tingueu entre 6 i 13 anys i que us agradi la muntanya, fer noves amistats i descobrir els secrets de la natura. I que a la tornada puguis dir amb orgull: “Ja #sócdecau, ja porto fulard!”.

Fins al pròxim 20 de juny a les 23.59 h, podeu emplenar el formulari que trobareu a l’apartat d’inscripcions per aventurar-vos amb nosaltres per les contrades d’Arsèguel. O també podeu accedir-hi des d’aquí. A la pàgina que s’obrirà, hi trobareu tota la informació necessària per al procediment de preinscripció.

Atenció, que no hi ha lloc per a tothom. Només per als més ràpids i convençuts!

Comparteix
 • Facebook
 • Twitter
 • LaTafanera
 • Live
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Technorati
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • PDF
 • Print
Categories: Web vella

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *