Amb la celebració de l’Assemblea de Famílies del curs 2021-2022, l’equip de caps de l’Agrupament Escolta i Guia Lo Manaix hem posat en marxa la nova pàgina web del cau. Després de més de 3 anys d’inactivitat, i quasi 6 anys sense la publicació de notícies, hem decidit reemprendre el projecte. L’aposta comunicativa de l’agrupament va molt més enllà de la pàgina web, i també es treballarà per la construcció d’un arxiu gràfic que reculli el bagatge de quasi 50 anys d’escoltisme a la ciutat de Lleida.

La pàgina web encara estarà en fase de proves per si hi hagués algun possible error, així que demanem paciència per tal de millorar-la col·lectivament. Qualsevol error el podeu comunicar a través del formulari que podreu trobar a la pàgina de contacte o a la mateixa pàgina d’inici. Gràcies per la vostra comprensió!

Comparteix
 • Facebook
 • Twitter
 • LaTafanera
 • Live
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Technorati
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • PDF
 • Print

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *