El passat cap de setmana del 30 d’abril i l’1 de maig els Llops i Daines de Lo Manaix vam fer la nostra segona sortida de branca, aquest cop a la nostra ciutat, a Lleida. I a més a més, ens vam trobar amb una gran sorpresa… Ens van venir a visitar els nostres companys de l’AEIG Urgellenc!!!

Durant aquests dos dies durant els quals vam conviure junts, vam fer un munt d’activitats per tota la ciutat. Primer de tot vam fer uns quants jocs i conèixer-nos una mica millor entre tots. Un com vam haver fet les presentacions, vam començar amb l’activitat de matí, que va ser ni més ni menys que EL CLIP!! Vam aconseguir un munt de coses intercanviant productes per les botigues del barri i, un cop vam haver acabat vam pujar a la Seu Vella per dinar tots junts. Després de dinar vam baixar del castell i vam anar a donar un tomb per la fira de titelles de Lleida, que casualment se celebra a aquest mateix cap de setmana. Ens ho vam passar molt bé participant en les diferents activitats. Per tancar el dia, vam tornar al cau per sopar i abans d’anar a dormir vam jugar a La Sardina per tot el cau.

L’endemà vam fer una gimcana que les caps del cau de la Seu van organitzar i, com que feia molt bon dia, ens vam passar la resta del matí jugant a jocs típics de cau, com ara La Mitja Taronja o La Bandera.

Malauradament, els Llops i Daines de l’Urgellenc havien de tornar a casa, així que just abans de dinar ens vam acomiadar d’ells tot cantant l’Hora dels Adeus.

Tant els LLiDs com els Caps vam acabar la sortida molt contents i molt satisfets de com havia sortit tot, ja que ens ho vam passar molt bé i vam fer molt bones amistats. Per això, esperem que ens puguem retrobar molts més cops amb els nostres companys i companyes de l’AEIG Urgellenc.

Comparteix
 • Facebook
 • Twitter
 • LaTafanera
 • Live
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Technorati
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • PDF
 • Print

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *