La segona quinzena de juliol, totes les branques de l’agrupament -Potes tendres, Llops i daines, Ràngers i noies guia, Pioners i caravel·les i Trucs- van participar dels campaments generals d’estiu de l’agrupament. Des del 2019 que no es celebraven campaments tot l’agrupament -amb totes les branques-, i cal destacar que són els campaments més grans de la història de Lo Manaix.

Entre 7 dies, en cas de Potes tendres, i 10 dies una vuitantena d’infants d’entre 6 a 18 anys van gaudir d’una experiència de connexió amb la natura, de ruta per la muntanya, de supervivència i orientació, i també d’instrospecció i descoberta personal. El lloc triat aquest any fou Erill la Vall, al municipi de la Vall de Boí, a la comarca de l’Alta Ribagorça. Els Potes tendres es van convertir en mestres del Kung Fu, els Llops i daines en participants dels Jocs de la Fam, els Ràngers i noies guia en Espies de veritat, i els Pioners i caravel·les en fugitius de presons.

Us deixem aquí una sèrie de fotografies de campaments. Fins al curs vinent, sempre a punt!

Comparteix
 • Facebook
 • Twitter
 • LaTafanera
 • Live
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Technorati
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • PDF
 • Print

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *