Els dies 1, 2 i 3 d’abril d’enguany l’Agrupament Escolta i Guia Lo Manaix va celebrar la seua tradicional sortida de primavera a Sant Martí de Tous, a la comarca de l’Anoia. La sortida, que va comptar amb pràcticament una vuitantena d’escoltes i guies, es va realitzar al cau de l’AEiG Movi de Tous, als quals volem agrair que ens facilitessin el seu local per poder-hi pernoctar. Durant el cap de setmana totes les branques de l’agrupament van realitzar activitats i jocs divertidíssims, una excursió a la Fou de Tous, i també el gran show de Cauvisió! Els infants i joves s’ho van passar d’allò més bé, mentre que l’equip de caps també està molt satisfet de l’estat de la sortida i de la implicació de tots els infants. Els Trucs van realitzar una intendència increïble, i van enlluernar la resta de branques amb els seus àpats. Volem agrair a tothom haver fet possible aquesta sortida, especialment a les famílies per la confiança. Fins una altra, ens veiem molt aviat!

Comparteix
 • Facebook
 • Twitter
 • LaTafanera
 • Live
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Technorati
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • PDF
 • Print

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *