El cap de setmana del 2 i el 3 d’octubre, l’Agrupament Escolta i Guia de Lo Manaix vam anar a Santa Maria de Meià a celebrar la tant esperada Festa del Pas d’aquest nou curs. Aquest any els joves escoltes van ser convocats a la 1a Trobada de Màfies Internacional!! Durant aquests dos dies vam fer un munt d’activitats i ens ho vam passar super bé.

La nit del dissabte vam fer la vetlla del foc i el diumenge pel migdia vam fer el Pas de Branca en el que, entre molts sentiments i emocions, ens vam acomiadar dels companys que aquest curs deixen la branca i vam acollir als nouvinguts. També ens vam acomiadar dels TRUCs, que aquest any comencen la seva etapa com a caps de Lo Manaix.

Comparteix
 • Facebook
 • Twitter
 • LaTafanera
 • Live
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Technorati
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • PDF
 • Print

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *