El passat dissabte 12 de març l’Agrupament Escolta i Guia Lo Manaix va organitzar una jornada lúdica i de debat a l’Església de Santa Maria de Montserrat, al barri de ciutat jardí. Aquest acte va donar el tret d’inici al 20è aniversari de l’agrupament, que durant aquest curs i el següent organitzaran un seguit d’actes per tal de celebrar-lo.

L’acte, que va tenir lloc a la tarda, va aplegar prop de 130 persones entre caps, excaps, famílies, infants i joves que conformen la comunitat de l’AEiG Lo Manaix. En primer lloc es va realitzar una taula rodona amb la participació de l’Andratx Badia, l’Ester Vila, el Josep Farré i la Maria Jové com a excaps de Lo Manaix, Renaix l’Esquinç i Lo Marraco, els agrupaments que van confluir per fundar l’actual agrupament. Posteriorment les famílies van participar a les taules del 20è aniversari, un espai pensat per a que tothom pogués aportar idees sobre com podríem encarar l’aniversari de l’agrupament i fer partícip a tota la comunitat.

A continuació, la branca de Trucs va preparar un sopar per tal de finançar el seu projecte de voluntariat que realitzaran a finals de curs, si s’escau. Per últim, es va descobrir el disseny que lluirà a la samarreta que està preparant la branca en motiu del 20è aniversari de Lo Manaix. Properament l’AEiG Lo Manaix anirà informant de les novetats respecte l’aniversari dels 20 anys del projecte i els actes que s’aniran succeint al llarg d’aquest curs i del vinent.

Comparteix
 • Facebook
 • Twitter
 • LaTafanera
 • Live
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Technorati
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • PDF
 • Print

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *