A primera hora del matí, cap a les 10.00h, han començat a arribar al Xop les moltes famílies que han volgut celebrar l’arribada del Nadal amb la resta de l’Agrupament. Després del lipdub de l’any passat, avui la idea de la comissió que s’ha encarregat de preparar aquesta sortida era doble: crear una felicitació audiovisual de Nadal feta entre tothom que hi participés i fer un vídeo, també col·lectiu i cooperatiu, per començar a escalfar la celebració del 10è aniversari de l’agrupament, que tindrà lloc el curs vinent (2012/13).

Per començar a fer caliu, a mesura que les famílies anaven arribant se’ls demanava que escrivissin un missatge de bon dia en una estrella de cartolina que, després, havien de penjar en un dels fils disposats entre els arbres de l’entrada de la casa de colònies. Un cop ja hi era tothom s’ha passat un fragment del vídeo del raid de la Trobada de Caps’11 de Manresa perquè quedés ben clar quin era el repte a assolir durant les properes hores: fer una stop motion amb vídeos d’uns 20 segons que expliqués qui som i què fem.

El bon temps i el sol que ens han acompanyat al llarg de tot el matí ha permès que poguéssim aprofitar tot l’espai per fer les diferents gravacions temàtiques. En total n’hi havia sis, i després de fer una petita dinàmica per barrejar-los tots amb totes han quedat sis grups ben equilibrats que han anat circulant, de manera rotativa i en períodes de 20 minuts, per les estacions previstes: 1) Per què vinc al cau?, 2) Les branques, 3) Els campaments, 4) Els caps, 5) 10è aniversari (escalfem motors), i 6) La Nadala 2011/12. Cada grup, doncs, tenia la missió de preparar amb el temps fixat alguna representació relacionada amb aquestes propostes que enllacés amb la del grup anterior, amb la idea que de cadascun dels temes en sortís un petit vídeo d’uns 2 minuts construït amb la col·laboració de tothom. I el resultat final de l’experiència ha sigut el que podeu veure a continuació:

[Els vídeos encara no estan disponibles. Pròximament els podreu veure!]

La sortida s’ha acabat amb un dinar de germanor, com ja és costum, i, abans d’acomiadar-nos del tot, encara hem pogut veure la Nadala per desitjar-nos i desitjar-vos un molt bon Nadal i un pròsper any 2012:

[Els vídeos encara no estan disponibles. Pròximament els podreu veure!]
Comparteix
 • Facebook
 • Twitter
 • LaTafanera
 • Live
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Technorati
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • PDF
 • Print
Categories: Web vella

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *