Els pioners i les caravel·les han organitzat per demà, dissabte de 2 de juny, a partir de les 8 del vespre aquest cinefòrum que tindrà lloc demà al Centre de Recursos Juvenils La Palma com a síntesi i retorn social del projecte d’aprenentatge i servei que han portat a terme durant aquest curs. Abans de les vacances de Nadal, la branca de pioners i caravel·les va triar el consumisme com a eix de treball entre diferents propostes, una temàtica molt àmplia i que, per això mateix, ens afecta de manera directa a totes les persones d’arreu del món. En aquest cas, el debat girarà entorn del concepte de l’obsolescència programada i l’hàbit tan arrelat de comprar, llençar i tornar a comprar.

Hi sou tots convidats i, a més a més, hi trobareu un bon aperitiu preparat també pels pioners i les caravel·les!

Per a més informació, consulteu l’esdeveniment que han creat a Facebook.

Comparteix
 • Facebook
 • Twitter
 • LaTafanera
 • Live
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Technorati
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • PDF
 • Print
Categories: Web vella

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *