El passat diumenge 26 de setembre, a la Granja Escola la Saira (Almacelles), vam celebrar la primera ASSEMFA presencial des de fa més de dos anys. L’última Assemblea de Famílies es va haver de realitzar en format virtual a causa de les restriccions al lleure educatiu a causa de la pandèmia de la COVID-19. L’assemblea, que va comptar amb la participació de més d’una vintena de famílies, va servir per fer balanç del curs passat -clarament marcat per la pandèmia-, de la presentació de l’agrupament per aquest curs, del nou equip de caps -amb un relleu generacional important- i de les novetats d’aquest curs en general.

A més, a l’Assemblea de Famílies es va presentar el nou Equip d’Agrupament per aquest curs 2021-2022, força remodelat, i més rejovenit. Així doncs, l’Anna Duaigües i l’Adrià Duaigües repeteixen com a cap d’agrupament i secretari, respectivament. Les noves incorporacions són el Kílian Sanz i el Jordi Obis com a nous tresorers i l’Oriol Olmo com a nou secretari.

Comparteix
 • Facebook
 • Twitter
 • LaTafanera
 • Live
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Technorati
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • PDF
 • Print

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *