El passat 27 i 28 de novembre, la branca de Llops i daines vam realitzar la primera sortida de branca del curs! Ens vam desplaçar fins a la Pobla de Segur, on allà ens hi esperaven els espies del temps que van alertar a la branca que uns empresaris malvats volien tornar al passat tot carregant-se l’escoltisme i el que suposava. Els infants, doncs, tenien una missió: reivindicar la nostra metodologia (i també els jocs, danses, etc) per tal de salvar el nostre món.

Durant el matí de dissabte van realitzar una descoberta pel poble, on van poder visitar l’Ajuntament de la Pobla de Segur i al seu Alcalde, el Marc Baró, que ens va fer una visita per la casa de la vila. A més, van visitar l’Església de la Mare de Déu de la Ribera, patrona del municipi, i també l’oficina de turisme. Per afegir, també van aprendre noves danses escoltes. Després de dinar van realitzar una gimcana amb jocs tradicionals, on per grups, aprenien nous jocs i s’ho passaven d’allò més bé. A continuació del berenar van fer una dinàmica sobre estereotips i violència masclista, amb la proximitat del 25N, i també van estar revisant els seus comportaments humans. A la nit van fer un joc de nit per ajudar, a la resta de companys nous a la branca, a aconseguir el seu fulard, i el bona nit fou un conte per tal de conscienciar col·lectivament sobre el respecte mutu i la solidaritat envers el planeta i la crisi climàtica que vivim.

Durant el diumenge van realitzar unes dinàmiques de bon dia, i a més van estar treballant amb la fase de pluja d’idees i descoberta del projecte. Esperem que molt aviat tinguem el projecte escollit i preparats per tal de posar-hi fil a l’agulla! I després van fer un recordatori amb diferents cordes d’escalada, on van poder-se confeccionar accessoris i també fer clauers. Després d’haver dinat, vam tornar a Lleida amb el tren.

Volem agrair a l’AEiG Escoltes de la Pobla de Segur haver-nos facilitat el seu local per tal de pernoctar-hi. Els infants s’ho van passar d’allò més bé, i més enllà del paisatge increïble i l’entorn immillorable, van gaudir d’una experiència que feia molt temps que els infants no feien. Fins aviat, i sempre a punt!

Comparteix
 • Facebook
 • Twitter
 • LaTafanera
 • Live
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Technorati
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • PDF
 • Print

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *