El passat diumenge 19 de desembre els infants, les famílies i els caps del cau de Lo Manaix ens vam reunir a la Saira per celebrar la Barbacau.

Vam compartir tots plegats el matí fent un munt d’activitats que, aquest any, van ser organitzades per les families. Aquestes van preparar una fantástica gimcana on vam haver de superar un seguit de proves relacionades amb el Nadal, com ara cantar nadales, decorar un arbre amb estels, i fins i tot vam cagar el tió.

Després vam fer un pica-pica tots plegats ja que, degut a les restriccions per la COVID 19 i a la situació actual de la pandèmia, aquest any no hem pogut fer un dinar com cal. Mentrestant els TRUCS van organitzar un bingo en el que van sortejar un munt de premis i amb el que ens ho vam passar super bé.

Finalment vam seguir la tradició i vam fer un parell de dances típiques del cau i, per acabar, l’hora dels adeus.

Comparteix
 • Facebook
 • Twitter
 • LaTafanera
 • Live
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Technorati
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • PDF
 • Print

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *